Терміново потрібна допомога для Шевчук Дмитрика

img

Новини

Терміново потрібна допомога для Шевчук Дмитрика

Минулого тижня в п'ятницю треба було перерахувати кошти на курси реабілітації для чотирьох діток. На превеликий жаль, не вдалося оплатити курс дельфінотерапії для Штих Валерії і його перенесли на грудень. Але зате завдяки допомозі Дмитра тепер є кошти для оплати вересневої реабілітації в м. Чернігів.

Ще одній дитині Тищенко Єгору путівка в Трускавець була виділена безкоштовно в Кривому Розі.

Також 13 числа почався курс реабілітації у двох дівчаток Якименко Валерії та Журбенко Юлії. На цю оплату пішли останні кошти програми «Здорова дитина».

27 серпня має розпочатися перший курс реабілітації в клініці ім. Козявкіна для чудового малюка Шевчука Дмитрика. Мама постійно цікавиться, як проходить збір, але на сьогоднішній день не зайшло жодної копійки. Будь ласка, відгукніться, добрі і чуйні, готові допомогти цьому чудовому хлопчині. Вартість путівки 5 935 грн. Сплатити її необхідно до 23 серпня. Нам дуже потрібна ваша допомога.
Записуватися на реабілітацію в Трускавці треба за кілька місяців наперед. І якщо зараз ми не зможемо сплатити, то Діму запишуть в кращому разі на січень, а це означає, що півроку буде згаяно. Для Дмитра, батьки якого не можуть собі дозволити таких витрат (коштів, які заробляє тато, насилу вистачає на життя), наша допомога - єдиний шанс.

Допомогти Дмитрику можна, перерахувавши кошти на наш розрахунковий рахунок з позначкою «для Дмитра Шевчук».

З усіх питань звертайтеся за тел: +38 056 732 48 07 або +38 099 937 75 58 Анастасія Осіпова



Проект «Хочу жити!»

www.pomogaem.com.ua

Залиште свій коментар